sets-met-kookkachels-mat-zwart - Jansen & Jansen Buitenkoken

Ga naar de inhoud
Kookkachel 31 cm met 8 liter kookketel en houten lepel 60 cm
Mooie set met een kookkachel van 31 cm doorsnee met kookketel van 8 liter en een houten lepel van 60 cm om goed te kunnen roeren. Met deze set kunt u gelijk aan de slag voor een groep tot 4 á 5 personen.
Direct beschikbaar
€ 99.50
Toevoegen
Kookkachel 31 cm doorsnee inclusief wokpan en spatel
Mooie set met een kookkachel van 31 cm doorsnee, een wokpan en een houten spatel om goed te kunnen roeren. Met deze set kunt u gelijk aan de slag om heerlijke te wokken.
Direct beschikbaar
€ 97.50
Toevoegen
Kookkachel 31 cm doorsnee inclusief paellapan en spatel
Mooie set met een kookkachel van 31 cm doorsnee met een paellapan en een houten spatel om goed te kunnen roeren. Met deze set kunt u gelijk aan de slag om heerlijke gerechten te bereiden.
Direct beschikbaar
€ 97.50
Toevoegen
Kookkachel 36 cm met 13 liter kookketel en houten lepel 60 cm
Mooie set met een kookkachel van 36 cm doorsnee met kookketel van 13 liter en een houten lepel van 60 cm om goed te kunnen roeren. Met deze set kunt u gelijk aan de slag voor een groep tot 8 personen.
Direct beschikbaar
€ 112.50
Toevoegen
Kookkachel 36 cm doorsnee inclusief paellapan en spatel
Mooie set met een kookkachel van 36 cm doorsnee, een paellapan en houten spatel om goed te kunnen roeren. Met deze set kunt u gelijk aan de slag om heerlijke gerechten te bereiden.
Direct beschikbaar
€ 105.00
Toevoegen
Kookkachel 36 cm doorsnee inclusief wokpan en spatel
Mooie set met een kookkachel van 36 cm doorsnee, een wokpan en een houten spatel om goed te kunnen roeren. Met deze set kunt u gelijk aan de slag om heerlijke te wokken.
Direct beschikbaar
€ 105.00
Toevoegen
Kookkachel 39 cm met 20 liter kookketel en houten lepel 60 cm
Mooie set met een kookkachel van 39 cm doorsnee met kookketel van 20 liter en een houten lepel van 60 cm om goed te kunnen roeren. Met deze set kunt u gelijk aan de slag voor een groep tot 16 personen.
Direct beschikbaar
€ 122.50
Toevoegen
Kookkachel 39 cm doorsnee inclusief paellapan en spatel
Mooie set met een kookkachel van 39 cm doorsnee met een paellapan en een houten spatel om goed te kunnen roeren. Met deze set kunt u gelijk aan de slag om heerlijke gerechten te bereiden.
Direct beschikbaar
€ 110.00
Toevoegen
Kookkachel 39 cm doorsnee inclusief wokpan en spatel
Mooie set met een kookkachel van 39 cm doorsnee, een wokpan en een houten spatel vom goed te kunnen roeren. Met deze set kunt u gelijk aan de slag om heerlijke te wokken.
Direct beschikbaar
€ 117.50
Toevoegen
Kookkachel 36 cm met grillrooster en houtenspatel
Mooie set met een kookkachel van 36 cm doorsnee met grillrooster en een houten lepel van 60 cm om goed te kunnen roeren. Met deze set kunt u gelijk aan de slag voor een groep tot 8 personen.
Direct beschikbaar
€ 122.50
Toevoegen
Kookkachel 39 cm inclusief grillrooster en houtenspatel
Mooie set met een kookkachel van 39 cm doorsnee met grillrooster en een houten lepel van 60 cm om goed te kunnen roeren. Met deze set kunt u gelijk aan de slag voor een groep tot 8 personen.
Direct beschikbaar
€ 129.50
Toevoegen
Kookkachel 31 cm inclusief grillrooster en houtenspatel
Mooie set met een kookkachel van 31cm doorsnee met grillrooster en een houten lepel van 60 cm om goed te kunnen roeren. Met deze set kunt u gelijk aan de slag voor een groep tot 5 personen.
Direct beschikbaar
€ 97.50
Toevoegen
Jansen & Jansen Buitenkoken
Terug naar de inhoud