Ontdek het nieuwe barbecueën: plankgrillen met een rookplankje - Jansen & Jansen Buitenkoken

Ga naar de inhoud
Rookplankje Beukenhout. Het Vuur LAB. (3x)
Accessoires
Beukenhout is samen met eiken van oudsher de meest gebruikte houtsoort bij het roken. Het geeft een heerlijke milde rooksmaak die eigenlijk bij alles past, maar met name bij varken, kip en vis. Beukenhouten Rookplankjes gebruik je voor gerechten met een relatief korte bereidingstijd.

Gebruiksaanwijzing:
• Leg de rookplankjes minimaal 1-2 uur voor gebruik onder water. Plaats eventueel een zware pan of vijzel op de plankjes om ze onder water te houden. Zo drijven ze niet naar boven en nemen ze meer water op.
• Voordat je het te bereiden product op de rookplankjes legt, grill je eerst kort de bereidingszijde voor op de BBQ (dit is de kant met het Vuur LAB. logo).
• Let op: bij te grote hitte kunnen de rookplankjes vlam vatten, hou daarom altijd een plantenspuit bij de hand om eventuele vlammen te doven! Het deksel op de BBQ plaatsen zal de vlammen in de meeste gevallen ook doven.
• Indien je de rookplankjes vaker dan eenmaal wilt gebruiken, maak deze dan na gebruik schoon met heet water en een harde bostel en laat goed drogen.
Inhoud 3 x
Afmetingen 30 x 14 x 1.2 cm

Bij het Vuur LAB. kun je terecht voor alles op het gebied van sfeervol buitenleven, wellness, fikkie stoken en buitenkoken.



Direct beschikbaar
€ 30.95(incl. BTW)
Toevoegen
Rookplankje Kersenhout. Het Vuur LAB 3 stuks
Accessoires
Roken op kersenhout geeft een subtiele zoet-fruitige smaak aan je gerechten.
Het is een veelzijdige houtsoort, welke perfect combineert met wild, rund, varken, gevogelte, groenten en fruit.

Inhoud: 3 kersenhouten rookplankjes.

Gebruiksaanwijzing:
• Leg de rookplankjes minimaal 1-2 uur voor gebruik onder water. Plaats eventueel een zware pan of vijzel op de plankjes om ze onder water te houden. Zo drijven ze niet naar boven en nemen ze meer water op.
• Voordat je het te bereiden product op de rookplankjes legt, grill je eerst kort de bereidingszijde voor op de BBQ (dit is de kant met het Vuur LAB. logo).
• Let op: bij te grote hitte kunnen de rookplankjes vlam vatten, hou daarom altijd een plantenspuit bij de hand om eventuele vlammen te doven! Het deksel op de BBQ plaatsen zal de vlammen in de meeste gevallen ook doven.
• Indien je de rookplankjes vaker dan eenmaal wilt gebruiken, maak deze dan na gebruik schoon met heet water en een harde bostel en laat goed drogen.
Inhoud 3 stuks
Afm: 30 x 14 x 1.2 cm

Bij het Vuur LAB. kun je terecht voor alles op het gebied van sfeervol buitenleven, wellness, fikkie stoken en buitenkoken.
Direct beschikbaar
€ 32.95(incl. BTW)
Toevoegen
Rookplankje Western Red Cedar. Het Vuur LAB. 3 stuks
Accessoires
Western Red Cedar geeft een krachtige zoet-spicy rooksmaak, die zeer goed past bij vis, maar ook
verrassend goed combineert met groenten en fruit!

Inhoud 3 stuks Western Red Cedar Rookplankjes.

Gebruiksaanwijzing:
• Leg de rookplankjes minimaal 1-2 uur voor gebruik onder water. Plaats eventueel een zware pan of vijzel op de plankjes om ze onder water te houden. Zo drijven ze niet naar boven en nemen ze meer water op.
• Voordat je het te bereiden product op de rookplankjes legt, grill je eerst kort de bereidingszijde voor op de BBQ (dit is de kant met het Vuur LAB. logo).
• Let op: bij te grote hitte kunnen de rookplankjes vlam vatten, hou daarom altijd een plantenspuit bij de hand om eventuele vlammen te doven! Het deksel op de BBQ plaatsen zal de vlammen in de meeste gevallen ook doven.
• Indien je de rookplankjes vaker dan eenmaal wilt gebruiken, maak deze dan na gebruik schoon met heet water en een harde bostel en laat goed drogen.
Inhoud 3 stuks
afm: 30 x 14 x 0.7 cm

Bij het Vuur LAB. kun je terecht voor alles op het gebied van sfeervol buitenleven, wellness, fikkie stoken en buitenkoken.


Direct beschikbaar
€ 26.95(incl. BTW)
Toevoegen
Jansen & Jansen Buitenkoken
Terug naar de inhoud