Rivsalt original - Jansen & Jansen Buitenkoken

Ga naar de inhoud
RIVSALT BBQ Freeze & Serve
Vuur LAB. alles voor buitenkoken
Freeze & Serve bevat 4 Himalaya zouten "bordjes", die van elk voorgerecht of dessert, een gastronomische beleving maken. Zet ze enkele uren in je diepvries en haal ze er net voor je wil dresseren/serveren uit. De bordjes hebben 1 platte zijde (ideaal voor sushi of sashimi, tartaar of en salade) en 1 zijde met een uitholling (perfect voor desserts als ijs).
Nice to know
In het Michelin 2-sterren restaurant, Vila Joya in Albufeira Portugal, worden de Freeze & Serve bordjes gebruikt om de botertjes te serveren.

Hhmmm, een beetje extra zoutsmaak aan je boter, ijs,... heerlijk!
Direct beschikbaar
€ 34.95(incl. BTW)
Toevoegen
RIVSALT BBQ Pro-kit
Accessoires
​BBQ Pro-kit met Himalaya zoutblok. Wil je de BBQ-gerechten op een andere manier naar een hoger niveau tillen? Dan is hier je geheim! Het BBQ Pro Himalaya zoutblok geeft een unieke smaak aan je vlees, vis of groenten op de BBQ. En het is nog heel eenvoudig ook!
Deze BBQ Pro-kit wordt compleet geleverd met de metalen onderplaat en twee passende Himalaya zoutblokken. De BBQ Pro is geschikt voor zowel de houtskoolbarbecue als de gas-barbecue. Maar je kunt hem ook gebruiken in de oven en zelfs op je kookplaat, zowel gas, elektrisch als ook op inductie!

Afmetingen
De maat van de totale set is 38,0 x 22,5 x 6,5 cm
Het kook-oppervlak van de twee Himalayazoutblokken naast elkaar is 30 x 20 cm en de zoutblokken zijn 4,5 cm dik. De dikte van deze blokken is belangrijk om op hoge temperatuur te kunnen grillen. Te dunne blokken zouden dan namelijk barsten.

Aan de slag
Giet wat olie op het grote zoutoppervlak en warm deze langzaam op.
Neem de tijd om een ​​heet kookoppervlak te creëren dat gelijkmatig grilt.
Als het heet genoeg is, leg er dan vlees, vis, schelpdieren of groenten op.
​Bereid deze dan zoals je dit ook in een normale koekenpan of grill zou doen.

Direct beschikbaar
€ 79.00(incl. BTW)
Toevoegen
Rivsalt Himalaya zoutrotsje met rasp op eiken houten standaard
Accessoires
Rivsalt (geraspt zout) is een bijzondere ervaring.
Het is een nieuwe manier om zout aan je voedsel toe te voegen.
Het Himalaya-zout wordt geraspt op het eten met een roestvrijstalen rasp van Japanse kwaliteit. De RIVSALT rasp, is een dichte rasp, zonder gaten om te voorkomen dat er te veel zout wordt gebruikt. Zout in een Japans jasje

Dit originele RIVSALT product bestaat uit een rasp in Japanse stijl, een Himalaya zoutkristal en een bureaustandaard gemaakt van natuurlijk eiken.
Direct beschikbaar
€ 29.95(incl. BTW)
Toevoegen
Rivsalt Taste
Accessoires
Rivsalt Taste, de perfecte manier om de smaken van verschillende steenzouten van over de hele wereld te ontdekken, te proeven, te voelen, te ruiken en te beleven. Alle zintuigen raken hierbij geprikkeld! Deze mooie transparante verpakking met 4 zorgvuldige geslecteerde edelsteenachtige zoutrotsen.

Inhoud: Alpine salt - Austria, Kala salt - India - Hailt salt - Pakistan, Rose salt - Bolivia.
Direct beschikbaar
€ 24.95(incl. BTW)
Toevoegen
Jansen & Jansen Buitenkoken
Terug naar de inhoud