Nagerechten - Jansen & Jansen Buitenkoken

Ga naar de inhoud
Een nagerecht om je vingers bij af te likken
Een lekker nagerecht is appelschijfjes met een bolletje ijs, slagroom, poedersuiker en eventueel framboosjes. Een eenvoudig gerecht wat je makkelijk met behulp van een kookketel kunt maken.
Hiervoor heb je nodig een zoete, stevige appel, olie, Seven up, bloem, ijs en vruchtjes. Snij de appel in dunne schijfjes nadat het klokhuis is verwijderd. Maak een plakkerig beslag van Seven up en bloem. Maak de appelschijfjes droog en haal ze door het beslag. Verhit de olie in de ketel en leg de appelschijfjes met beslag in de hete olie. Bak deze tot ze mooi bruin zijn. Leg ze op de borden en doe er bolletjes ijs bij. Maak het bord mooi op met framboosjes en poedersuiker. Voilà... een heerlijk nagerecht.

Jansen & Jansen Buitenkoken
Terug naar de inhoud