Markten & Fairs - Jansen & Jansen Buitenkoken

Ga naar de inhoud
Markten, beurzen en fairs
Regelmatig kunt u ons ontmoeten op markten, beurzen en fairs. Op deze pagina treft u onze agenda aan en kunt u zien waar we staan de komende tijd. Ondanks dat we op de markten en fairs u niet met alle producten kennis kunnen laten maken, heeft u toch een ruime keuze uit ons assortiment buitenkook producten. U kunt ons tegen komen op winterfairs, lentefairs, zomerfairs en herfstfairs. Kortom het het hele jaar rond zijn in het land om het buitenkoken onder de aandacht te brengen. Helaas hebben we door COVID-19 heel veel leuke markten af moeten blazen. Hopelijk kunnen we elkaar later in 2020 ergens ontmoeten.

Mocht u onze website al wel bekeken hebben maar wilt u graag fysiek kennismaken met onze producten dan zijn de markten en fairs een uitgelezen mogelijkheid. In principe kunt u ons in het gehele land tegen komen.
Op de markten en fairs hebben we vaak mooie aanbiedingen op de kooksets.

Kunt u niet wachten? Kijk rond op de site en koop je buitenkookset in de webshop.


Vanwege Corana maatregelen organiseren wij tot nader berichtinggeving geen markten/fairs en beurzen.
Naam van de markt:
Datum:
Adres:Plaats:

Mocht u organisator zijn van een markt, beurs of fair en u denkt dat onze producten en/of onze gezelligheid een aanvulling zijn op uw evenement dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. U kunt dit telefonisch doen maar liever via ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij verheugen ons op leuke markten, groot of klein, dus aarzel niet om ons te vragen.
Jansen & Jansen Buitenkoken
Terug naar de inhoud