Driepoten - Jansen & Jansen Buitenkoken

Ga naar de inhoud
Driepoot 1,20 meter hoog
Deze driepoot is eigenlijk de standaard in ons assortiment. De driepoot wordt geleverd met een ketting waaraan u een kookketel of hangbakplaat kunt hangen. Door de ketting te verhangen kunt u deze langer of korter maken en op deze manier de "temperatuur" te regelen. De gedraaide poten zijn in zwart uitgevoerd. Geschikt voor ketels tot 13 liter.
Direct beschikbaar
€ 47.95
Toevoegen
Driepoot 1,60 meter
Een zwarte, robuuste driepoot met een hoogte van 1,60 meter. De driepoot wordt geleverd met een ketting waaraan u een kookketel of hangbakplaat kunt hangen. Door de ketting te verhangen kunt u deze langer of korter maken en op deze manier de "temperatuur" te regelen. De poten zijn in zwart gespoten. Geschikt voor ketels tot 30 liter.
Direct beschikbaar
€ 67.95
Toevoegen
Driepoot telescopisch 1,70 meter
De driepoot is uitschuifbaar tot een maximale hoogte van 1,70 meter. De driepoot wordt geleverd met een ketting waaraan u een kookketel of hangbakplaat kunt hangen. Geschikt voor ketels tot 30 liter.
Direct beschikbaar
€ 74.95
Toevoegen
Driepoot 1,70 meter met takel telescopisch
De driepoot is uitschuifbaar tot een maximale hoogte van 1,70 meter. De driepoot is voorzien van een takel waarmee de ketel of bakplaat in hoogte kan worden gesteld. De driepoot wordt geleverd met een ketting waaraan u een kookketel of hangbakplaat kunt hangen. Geschikt voor ketels tot 30 liter.
Direct beschikbaar
€ 74.95
Toevoegen
Driepoot "Goliath" 2,00 meter telescopisch
Een zwarte, uitschuifbare, robuuste driepoot met een hoogte van maar liefst 2,00 meter. De driepoot wordt geleverd met een ketting waaraan u een kookketel of hangbakplaat kunt hangen. Door de ketting te verhangen kunt u deze langer of korter maken en op deze manier de "temperatuur" te regelen. De poten zijn in goudkleurig gespoten. Onder deze driepoot kunnen de grotere ketels worden gehangen van 30 liter en meer.
Direct beschikbaar
€ 89.95
Toevoegen
Jansen & Jansen Buitenkoken
Terug naar de inhoud