Winkels - Jansen & Jansen Buitenkoken

Buitenkoken is een beleving!
 Jansen & Jansen Buitenkoken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Winkels

Waar ontmoeten we elkaar?
Jansen & Jansen Buitenkoken heeft een 2-tal winkels in buitenkook producten. Deze buitenkook winkels vindt u in Zwolle en Wolvega. Op al deze locaties kunt u onze buitenkook producten vinden. Wij kunnen ons voorstellen dat als u niet zo bekend bent met de Hongaarse wijze van buitenkoken en de bijbehorende buitenkookproducten niet zo goed kent dat u graag eerst deze produkten wilt "voelen". Dat kan bij ons en wel op de volgende locaties.

Jansen & Jansen

Onze eigen winkel in buitenkook producten en opslagruimte bevindt zich in Windesheim en wel op Dorpsstraat 1. Onze winkel is open op afspraak. U kunt een afspraak maken bij Bert Jansen. Zijn telefoonnummer is 06-42227592. Wij zorgen dat de koffie of thee klaar staat en we alle tijd hebben om uitleg en advies te geven over onze buitenkook producten.

Windesheim ligt onder de rook van Zwolle, aan de weg tussen Zwolle en Deventer.


Home 5

Ook in Wolvega staan we in een shop in shop winkel en wel bij Home 5. Net als in Almelo kunt u ook hier onze producten zien en kopen.

Het adres is: Frisaxstraat 5
                 8471 ZW Wolvega

Meer gegevens over de openingstijden van Home 5 kunt u vinden op hun website.

Onze shop in shop winkels worden regelmatig bijgevuld. Mocht u iets gezien hebben op de website wat u niet kunt vinden in onze shop in shop winkel, neem dan contact met ons op of bestel het eventueel via de website.
info@jansenjansenbuitenkoken.nl Jansen & Jansen Buitenkoken Dorpsstraat 1, Windesheim Tel: 06-42227592
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu